Par Latvijas darba ņēmēju asociācijas biedru var būt jebkura fiziskā persona, kura dzīvo un strādā Latvijas Republikā, kā arī Latvijas Republikā reģistrēta arodorganizācija. Fiziska persona, kura vēlas kļūt par Asociācijas biedru, iesniedz rakstisku iesniegumu ar lūgumu uzņemt Asociācijā un apliecinājumu, ka pretendents ir iepazinies ar Asociācijas statūtiem un apņemas tos pildīt, kā arī sekmēt Asociācijas mērķu un uzdevumu īstenošanu.

Saskaņā ar Biedrību un nodibinājumu likuma 28.panta 2.daļu,  ikviena biedrība ved savu biedru reģistru, kurā norādīts katra biedra vārds, uzvārds, personas kods (ja tāda nav, — dzimšanas datums, personu apliecinoša dokumenta numurs un izdošanas datums, valsts un institūcija, kas dokumentu izdevusi) un dzīvesvietas adrese (juridiskās personas nosaukums un adrese). Informācija par biedrības biedriem ir pieejama tikai attiecīgās biedrības biedriem, kā arī kontrolējošām un tiesībaizsardzības institūcijām.

Biedru Izstāšanās no asociācijas

Biedrs var jebkurā laikā izstāties no asociācijas, iesniedzot rakstveida paziņojumu asociācijas valdei. Biedru var izslēgt no Asociācijas, pamatojoties uz valdes vai citas institūcijas lēmumu statūtos noteiktajos gadījumos un kārtībā.

Biedru nauda

Asociācijas biedri maksā biedru naudu, kas ir 24.00 eiro gadā.

No biedru naudas ir atbrīvoti:

• Strādājošie cilvēki ar 1.grupas invaliditāti
  • Černobiļas AES avārijas seku likvidēšanas dalībnieki
  • Strādājošie pensionāri

Citus biedru naudas samazinājumus izskata un lemj Valde, pamatojoties uz personas iesniegumu.

Ieeja sistēmā (reģistrētiem lietotājiem)

Asociācijas juridiskā adrese: Tallinas iela 66, Rīga, LV-1009

Adrese korespondencei: Lestenes iela 5A-1, Rīga, LV-1002

Struktūrvienība Kontaktpersona Tālrunis E-pasts

Asociācijas valde
Valdes asistente Inta Rubene 26923088 Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.
Valdes priekšsēdētājs Vitālijs Tihonenko 24786206 Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.
Valdes loceklis Zigmunds Beļakovs   Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.
Valdes loceklis Ainārs Mūrnieks   Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Grāmatvedība SIA "Mūrnieks Serviss"   Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

IT departaments Māris Kļaviņš 25674986 Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Juridiskā nodaļa Ainārs Mūrnieks 29390174 Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.
 Lietvede Inta Rubene 26923088  Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.
Arodveselības centrs   24786206 Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Darba grupas:

• Darba drošības un ergonomikas darba grupa
  • Cilvēktiesību aizsardzības darba grupa
  • Vides pieejamības uzlabošanas darba grupa
  • Arodveselības centra projekta darba grupa
    • Projekta vadītājs: Vitālijs Tihonenko, tālr. 24786206, e-pasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Rekvizīti

Reģistrācijas numurs: 50008220901

SEPA identifikators: LV85ZZZ50008220901

Juridiskā adrese: Tallinas iela 66-15, Rīga

Adrese korespondencei: Lestenes iela 5A-1, Rīga

Bankas konts:

Sabiedrības līdzdalība

Reģistrētiem lietotājiem

Interneta vietnes https://www.asociacija.lv/ īpašnieks un uzturētājs ir Latvijas Darba Ņēmēju Asociācija, vienotais reģistrācijas numurs: 50008220901, turpmāk – “ASOCIĀCIJA”, kas darbojas ievērojot Vispārējo datu aizsardzības regulu (General Data Protection Regulation – GDPR, kas stājas spēkā no 25.05.2018).

Reģistrēties
area.lv hostings